" />

Geniet van het spannende spel tussen twee geliefden

BD staat voor bondage en discipline en SM voor sadisme en masochisme. Ben jij into BD? Dan is de kans groot dat je een onderdanige bent of een meester of meesteres. Bondage en discipline gaat volledig over controle. En die controle oefen je uit met verschillende BDSM toys. Zo kun je bijvoorbeeld je onderdanige vastbinden met een bondagetouw, hand- of enkelboeien of een bondageharnas. Daarnaast is bondage erop gericht om de zintuigen van je onderdanige te prikkelen. Dat doe je bijvoorbeeld door het gebruik van een bondagemasker. Door een zintuig weg te nemen, prikkel je namelijk de andere. 
Sadisme en machochisme is gericht op pijn. Een sadist is iemand die geniet van het feit dat hij iemand pijn aan doet. Machochisme is juist het tegenovergestelde. Als je een machochist bent, vind je het fijn om pijn te ondergaan. Voor beide disciplines hebben we verschillende BDSM toys die je kunt gebruiken. Zo kun je 'doktertje spelen' met een speculum, een pinwheel of een dilator. Met deze producten kun je pijn ondergaan op verschillende manieren. Zo is een speculum een ander woord voor een eendenbek, een dilator wordt gebruikt om de urinebuis van een man of vrouw te stimuleren.
Zoek je naar een uitbreiding voor je BDSM collectie of ben je voor het eerst op zoek naar Bdsm toys? Bij delisia.nl vind je voor beginnende en ervaren BDSM-ers een uitgebreide keuze van spannende en sensuele BDSM toys, kleding, lingerie, bondage toys en nog veel meer opwindende SM seksspeeltjes voor hem en haar. Geniet van het spannende spel tussen twee geliefden.

Bij delisia.nl bestel je makkelijk, veilig en snel BDSM toys. Bestel je bij ons BDSM toys, dan wordt deze geheel discreet verpakt en verzonden. Niemand zal te weten komen dat jij hebt besteld bij delisia.nl. Bij ons betaal je nooit te veel!

Alle BDSM toys op een rijtje:


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.